fbpx    

5 hilarische liedjes over het ouderschap

24 oktober 2019

Het ouderschap blijft een bron van vermaak. Waar veel top 40 liedjes over liefde of het ontbreken van liefde gaat, gaat YouTube vooral erg goed op parodieën of liedjes over het ouderschap. Deze vijf liedjes zijn echte aanraders!

Siobhan steelt de show bij Britain’s Got Talent

Sinds deze lente ben ik fan van Siobhan Phillips. Ze stal de show en de harten van de jury en het publiek tijdens de audities van Britain’s Got Talent met dit hilarische liedje over het moederschap. Ze haat Peppa Pig, houdt van cake en wil niets liever dan de peuterjaren overslaan. Ik snap haar volkomen!

The Mom Song met songtekst!

Dit is een oudje, maar nog steeds zo waar! Dit liedje vat in 2 minuten en 55 seconden samen wat een moeder in 24 uur zegt. Je kan je dus alvast voorbereiden op de aankomende achttien jaar. Het liedje kan je overigens meezingen, want de songtekst is erbij geplaatst. En oh ja, de boodschap is dan wel weer een hele lieve.

Fiat nails it met ‘The motherhood’ en deel 2 ‘The fatherhood’

Er zijn niet veel reclames die goed uitgevoerd worden. Niet voor niets hebben we elk jaar een prijs voor de meest tenenkrommende reclames. De Britse tak van Fiat (dat automerk) doet het dan wel weer enorm goed! Ze brachten enkele jaren geleden The Motherhood uit en de reacties zijn lovend. Zet de ondertiteling aan en het wordt nog een stuk hilarischer!

Ze brachten niet veel later ook het vervolg uit, The Fatherhood. Net wat minder sterk, maar desalniettemin ook genieten!

Alle Starbucks lovers verzamelen!

WhatsUpMoms is een YouTube kanaal met moeders die weten hoe ze dramatisch de camera in moeten kijken en daarbij hun schattige peuters filmen. Het liedje is een heerlijke mierzoete parodie op Blank Space van Taylor Swift. Meer dan één liedje kun je trouwens van WhatsUpMoms niet tegelijk aan, dat komt voornamelijk omdat het behoorlijk hoog en net niet vals is. De teksten zijn wel geniaal!

Als je nog meer leuke hebt, drop ze in de comments!

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *