fbpx    
autoverzekering afsluiten

Autoverzekering vergelijken in 2020? Dit moet je weten!

22 juli 2020

Je hebt net een nieuwe auto gekocht en gaat lekker met het hele gezin een dagje weg. Je kids beginnen te ruziën op de achterbank, want de ene zit al lang op de Nintendo en de ander wil ook graag spelen. Je probeert de ruzie te sussen, let even minder op het verkeer en plotseling zit je op de bumper van een andere auto. Ook jouw auto heeft schade. Wat nu?
Een autoverzekering afsluiten is altijd verstandig. En als je te maken hebt met zoveel pech als in dit verhaal, zoek je een zo voordelig mogelijke autoverzekering. Hoe je deze vind? Door jouw autoverzekering te vergelijken! Dit kun je eenvoudig doen via Geld.nl Wat heb je hiervoor nodig? Lees snel verder.

Hoe kan ik mijn autoverzekering vergelijken?

Je gaat naar Geld.nl en start bovenaan met het invoeren van jouw kenteken, postcode en huisnummer, de eventuele toevoeging en jouw geboortedatum. Vervolgens klik je op start vergelijken. Je zult dan diverse aanbieders vinden met kortingen tot wel 15%. Wat ik ideaal vind aan deze website, is dat je hier het meest volledige aanbod aan autoverzekeringen kunt vergelijken. Dit zorgt ervoor dat ik zeker weet dat ik geen speciale aanbieding mis. En het scheelt ook flink wat zoekwerk! Wanneer je toch ergens anders een goedkopere optie vind,
betalen zij het verschil + 5%. Dat geeft je pas echt de zekerheid van de voordeligste optie.

Dit heb je nodig om een autoverzekering af te sluiten

Wanneer je een autoverzekering gaat afsluiten, heb je de volgende gegevens nodig:

  • Meldcode van jouw auto
  • Je kenteken
  • Je NAW gegevens
  • Je dekkingsvorm
  • Informatie over het aantal schadevrije jaren

Heb je deze gegevens eenmaal op een rijtje, dan is een autoverzekering afsluiten zo gepiept.

Een autoverzekering afsluiten

Heb je eenmaal een autoverzekering gevonden die zowel voordelig is als aan jouw wensen voldoet, dan kun je deze direct afsluiten. Ook dit kan echt heel eenvoudig via deze website. Je krijgt er zelfs een tankpas bij ter waarde van 35 euro. Het is fijn dat je hiervoor niet ook nog eens een andere website moet doorspitten. Dat levert je weer een stuk meer tijd op!

Waarom ook jij jouw autoverzekering zou moeten vergelijken


Jouw autoverzekering vergelijken voor 2020 hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het levert je zelfs veel op. Door diverse aanbieders met elkaar te vergelijken, kom je op de voordeligste optie voor jou. Je bespaart geld in je portemonnee, waarmee je lekker een dagje naar de Efteling kunt met de kids of de dierentuin kunt bezoeken. Het scheelt je ook enorm veel tijd en stress, want je ziet op de website direct wat de beste opties voor jou zijn. Die extra tijd kun je als drukbezette moeder zeker gebruiken. Hoeveel was er iedere dag wel niet opgehangen moet worden…pfff.  Alleen al om die reden is het zeker de moeite waard. Direct jouw autoverzekering vergelijken voor 2020? Bezoek dan de website en start met vergelijken!

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *