fbpx    
Brieven aan mijn Baby

Brieven aan mijn baby + winactie!

Eén van de leukste cadeautjes die ik heb gekregen in mijn kraamperiode, is Brieven aan mijn Baby, een boekje met twaalf brieven die je aan je (aanstaande) baby schrijft. Nadat je ze hebt geschreven, dateer je ze en verzegel je ze, een heuse tijdscapsule dus!

Soorten brieven

De meeste brieven zijn gelinkt aan een onderwerp, zo is er bijvoorbeeld een brief waarin je schrijft wat je wensen zijn voor je baby, vertel je iets over jezelf, hoe het eerste huis van je kleintje was en wat je eerste indruk was van je baby. Er zijn ook twee brieven die niet gebonden zijn aan een onderwerp.

Stilstaan

Wat ik zo ongelooflijk leuk vind aan dit boekje, is dat het je dwingt even de tijd te nemen en stil te staan bij het kleine grote geluk wat je huis en hart verwarmt. Zo werp je even een blik in de nu nog onduidelijke toekomst die je samen hebt met je gezin.

Klein schrijven!

Wat ik het grootste nadeel aan dit boekje vind, is de minimale schrijfruimte. Er kunnen ongeveer 300 woorden in een brief. Je zou met inlegvellen kunnen werken, of jezelf aanleren klein te schrijven. Iets wat mij nog niet gelukt is. Daarnaast vind ik het ontzettend moeilijk om de datum te bedenken waarop de brief weer open mag. Ik heb al wat brieven geschreven, maar nog geen enkele ook daadwerkelijk verzegeld of een openingsdatum bedacht. Waarschijnlijk geef ik alle brieven op het moment dat mijn baby volop aan het puberen is en mij de verschrikkelijkste moeder van de hele wereld vindt.

Winactie!

Winactie Brieven aan mijn Baby

Zoals ik al op de Facebook-pagina van Kaktussen aangaf, heb ik de 50 likes bereikt! Dat is natuurlijk een feestje waard, daarom heb ik een cadeautje voor één van jullie. Je maakt namelijk kans op het leuke cadeau Brieven aan mijn Baby. Meedoen is onwijs simpel! Laat een reactie achter onder dit bericht. Wil je extra kans maken? Like Kaktussen op Facebook en tag je vriendinnen die dit ook een leuk cadeau zouden vinden!

De winactie is gesloten. De winnaar is:
Jolanda

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *