fbpx    

De beste anticonceptie ooit!

De titel is wat clickbait. #sorrynotsorry. Ik hoop niet dat je klikte op deze link en daadwerkelijk een anticonceptietip verwachtte. Want je bent op een mamablog beland. Van een moeder met permanent klapperende eierstokken. Nee, geen advies over hoe je vooral niet zwanger wordt, wel over waarom je je per direct zou moeten inschrijven voor de nieuwsbrief van Kaktussen!

Ben je al overtuigd? Schrijf je dan meteen in!

Nieuwsbrief

Yes, je leest het goed. Vanaf nu is er elke twee weken een nieuwsbrief. Als je je nu aanmeldt, heb je er nog geen enkele gemist, want op dit moment staan er alleen maar bekenden op de lijst. Dat vind ik nogal triest, want dan kan ik net zo goed appjes sturen met: JOEHOE, nieuwe blogpost! Mocht je me toch persoonlijk kennen en nu denken dat ik je niet op mijn nieuwsbrief wil: dat wil ik wel! Ik wil graag naar meer mensen de nieuwsbrief sturen dan naar mijn man. Die woont namelijk met mij in één huis: een wandelende nieuwsbrief dus.

Waarom zou je je moeten aanmelden?

Maar waarom zou je je in hemelsnaam moeten aanmelden voor die nieuwsbrief? Krijg je dan een gratis download? Een toffe ebook, een planner die je kan invullen, voedselschema’s, handige tips over hoe je ervoor kan zorgen dat je kind doorslaapt? Nee, niets van dat alles. Ik ben namelijk een moeder die de kantjes er vanaf loopt. Dus als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je niets extra’s. Behalve een hilarische nieuwsbrief.

‘Maar ik heb geen kinderen!’

Wellicht vraag je je af waarom je je zou moeten aanmelden voor een nieuwsbrief van een moeder als je zelf geen kinderen hebt. Nou, als je geen kinderwens hebt, lees dan onderstaande testimonial:

“Ik volg Kaktussen.nl omdat Caroline heerlijk grappig schrijft. En omdat het de beste anticonceptie ooit is.” – Samantha die heel graag aan haar schoonmoeder wil laten weten dat er ECHT GEEN KINDEREN KOMEN.

Wil je wel kinderen? Volg dan mijn blog om te leren hoe het vooral niet moet. Of wel. Whatever.

7 Redenen om je nu aan te melden voor de nieuwsbrief

Ben je nog niet geheel overtuigd om je aan te melden? Dan volgen hier nu 7 redenen om je wel aan te melden.

  1. Je hoeft niet steeds naar de website te gaan om te kijken of ik nog wat nieuws heb gepost. Dit mag natuurlijk wel, maar het hoeft niet. Want straks klik je gewoon vanaf de nieuwsbrief door. Hoppa!
  2. Je krijgt leuke feitjes. Zoals waar de peuter nu weer mee speelde: Is het een beha? Is het kattenkots? En waar hij de speen deze week had verstopt en wie hem terugvond.
  3. Je krijgt de misbaksels te zien. Er komen nooit zo vaak recepten op de blog. Waarom niet? 90% mislukt gewoon. Nou, die mislukkingen zie jij dus gewoon lekker wel!
  4. Je hoeft me niet op Facebook te volgen om op de hoogte te blijven (mag natuurlijk wel!). Kun je doen alsof je me niet heel grappig vindt. Jouw aanmelding blijft namelijk tussen jou en mij. Hoeven je bikervrienden en de leden van je moedermaffiaclub niets vanaf te weten.
  5. Het is dus perfecte anticonceptie, aldus Samantha.
  6. Omdat ik de cactus emoji gebruik ?. Maar eigenlijk ook de poep emoji zou moeten gebruiken. Want Kaktussen. Er zit kak tussen ???. Vat je hem? Ja, daar is mijn blognaam op gebaseerd. Oud grapje. Wel leuk.
  7. Je krijgt dus dingen waar je niet echt in geïnteresseerd bent, maar stiekem toch wel, zodat jij je vooral beter kan voelen als moeder.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Mocht je nog niet door hebben waar, je kan het formulier hieronder, of die twee formulieren hierboven pakken, die ene in de zijbalk of die ene aan de onderkant!

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *