fbpx    
iPhone 11

De nieuwe iPhone 11 is aangekondigd en ik ben verliefd

11 september 2019

Wie zat er gisteren klaar voor de aankondiging van de nieuwe iPhones? Sinds ik over ben gegaan op Apple vijf jaar geleden, vind ik het lanceerevenement elke keer toch wel weer een feestje. Maar toch, misschien had ik het liever niet willen meekrijgen deze keer, want nu wil ik een nieuwe telefoon. Mijn hemel, wat is de iPhone 11 sexy!

Gooi je spiegelreflexcamera maar weg (of verkoop hem)

Sinds ik mijn iPhone Xs heb, gebruik ik mijn spiegelreflexcamera al niet meer. Portretfoto’s, maar ook andere foto’s, zijn al een stuk mooier geworden met deze iPhone. Mijn zware DSLR hoefde al niet meer mee naar Disneyland Parijs. De nieuwe iPhone heeft zelfs een groothoekcamera en een ultragroothoekcamera. Hee, als je me zoekt, ik zit in een hoekje van mijn woonkamer, te huilen, omdat ik óók een ultragroothoekcamera op mijn iPhone wil.

Zelfs de frontcamera’s zijn geüpdatet. Waar je in het verleden slowmotion kon gebruiken met de back camera – is er iemand die dit gebruikte? Behalve per ongeluk? Kun je nu ook een slowmotion video maken van jezelf met je front camera. Zodat je in slow motion kan zien hoe het eruitziet als je peuter zijn voet in jouw wang deponeert, terwijl jij net sexy een selfie voor Instagram probeert te maken. Zo dus:

Let op: hoewel de camera’s fantastisch zijn en je dus nog mooiere foto’s kan maken dan met de huidige generatie, betekent het niet dat je ineens prachtige foto’s kan maken als je dat nog niet kon. En dan bedoel ik vooral mijn moeder, die zelfs met de nieuwste telefoon nog geen scherpe foto kan maken. Mam, ik houd van je, maar je kan écht geen foto’s maken <3.

Ik kan nog wel even door jubelen over de camera, want er zit zelfs een nachtmodus op! Dan kun je dus gewoon stiekem foto’s maken van je peuter terwijl hij slaapt, zonder dat je met een flits op zijn bakkes zit óf zonder een korrelig effect. Dan kun je jezelf overdag herinneren aan je kindje zo lief is als hij slaapt.

Iets met Dolby Atmos – zodat je je peuter niet kan horen of je peuter jou

Ik heb ademloos zitten kijken toen tijdens het event op YouTube werd verteld dat de nieuwste telefoon het geluid van video’s rondom de telefoon afspeelt. Zo word je, naar zeggen van Apple, helemaal in de video gezogen. Hoe fijn zou het zijn dat je peuter een keer niet hoort dat jij een chocoladereep opent, omdat hij zo in zijn ‘Juf Roos’ aflevering gezogen wordt? Alhoewel, de gedachte aan Gijs in Dolby Atmos laat mij gillen. Wellicht is het niet verstandig je iPhone 11 aan je peuter te geven. Maar dat betekent niet dat jij niet in filmpjes gezogen kan worden zodat je eventjes rust hebt als je peuter een driftbui heeft.

Meer informatie over de iPhone 11 en pre-orderen

De iPhone 11 is helaas nog niet uit, maar vanaf vrijdag 13 september kun je de iPhone 11 bij KPN pre-orderen. De virtuele deuren gaan vrijdag om 14 uur open. Je kan er ook voor kiezen om alvast op de hoogte gehouden te worden. Je kan je eenvoudig inschrijven bij KPN en dan houden ze je op de hoogte! KPN staat bekend om haar goede netwerk en duurzaamheid. Koop je de iPhone 11 dan is dit in elk geval een fijne provider die je kan vertrouwen!

Mocht je alles rustig na willen lezen over de iPhone 11, Apple heeft een overzicht gemaakt met alle specificaties en prachtige foto’s erbij. Deze kun je op hun eigen website vinden.

Waarom kies je toch voor Apple?

Er lijken altijd wat haters te zijn in kamp Android of kamp Windows. Apple zou te duur zijn en mensen zijn voornamelijk fans omdat het een statussymbool zou zijn. Zo van: kijk mij met mijn dure iPhone en mooie gouden MacBook, omdat mijn leven verder ruk is. Ik kan je verzekeren dat ik al vijf jaar redelijk Applefan ben en mijn leven is niet zo ruk als dat je soms zou denken met een peuter die mijn ogen opentrekt om zes uur ’s ochtends met de woorden: ‘Mama, lukt het slapen?’ NEE WAT DENK JEZELF – ik dwaal af. Apples apparaten werken naadloos samen. Zo kan ik schrijven op mijn MacBook en daarna het nalezen op mijn iPhone, omdat dit automatisch synchroniseert. Als ik een website open op mijn iPhone, kan ik daarna verder lezen op mijn laptop en zo zijn er meer dingen die naadloos samenwerken. Ja, daar betaal je voor. Tel daarbij op dat de gebruiksvriendelijkheid van de producten én de levensduur langer zijn en je hebt mij om. Het is dat ik echt enorm materialistisch ben, maar mijn iPhone 7 had gerust nog een jaar of twee meegekund, in plaats van de drie jaar dat ik hem nu had. Het enige waar je nu op moet letten als je gaat voor de iPhone 11? Hij is volledig van glas, koop dus een goed hufterproof hoesje voordat je peuter ermee vandoor gaat.

Dit is een samenwerking.

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *