fbpx    

Hallo 2019!

1 januari 2019

00.01 uur en een nieuwe blog online?!  ‘Moet je niet oliebollen vreten?’ Don’t worry, dat ben ik hoogstwaarschijnlijk aan het doen. Of mijn man aan het kussen. Ligt er maar net aan waar ik op dat moment het meeste zin in heb 😉 Het is alweer 2019 en nee, ik ben niet aan het bloggen nu. Dit is een ingepland artikel, geschreven op eerste kerstdag. ‘Moest je niet aan het kerstdiner?! Of koken of zo? Mens.’ Nee, mijn man kookte, hah! You can be jealous now. Ik was zelfs jaloers op mijzelf.  

Er is alweer een jaar voorbij. 2018 was het jaar waarin ik geen twintiger meer was, waar ik in het Disneyland Hotel verbleef, het jaar waarin ik naar een filmpremière mocht, beter voor mezelf zorgde en waarin ik een betere moeder werd. Ook al zijn er nog steeds momenten dat ik het ook eventjes niet meer weet. We doen allemaal wat! Ik wil geen terugblik geven, ik wil wel een vooruitblik geven. Want 2018 was fantastisch voor mij. Ik hoop dat 2019 nog mooier wordt.

Het jaar waarin we 5 jaar getrouwd zijn en 10 jaar samen zijn

Jop en ik kregen op 3 september 2009 een relatie. Op 12 september 2014 trouwden we. 2019 is het jaar dat we het al 10 jaar met elkaar uithouden en we al 5 jaar getrouwd zijn.

Feestje!

Dit schreeuwt uiteraard om een feestje! Als het aan mij ligt, gaan we weer naar Disneyland Parijs, maar we overwegen om weer een knalfeest te geven. In 2014 trouwden we in een kasteel en hadden we een fantastisch feest met DJ, lekker eten en een photo booth. De foto’s uit deze photo booth zijn in ons gastenboek geplakt. Ik kijk ze nog regelmatig door. Wellicht is opnieuw een feest, met photo booth, een leuk idee. Helemaal nu de peuter zo’n obsessie heeft met fotograferen!

Het jaar waarin ik (opnieuw) op conferenties spreek

In 2018 sprak ik op maar liefst drie conferenties. De eerste was Blogger by Nature: een ontzettend leuke conferentie voor bloggers in Nederland. Ik ben enorm blij dat de organisatoren me hebben gevraagd of ik wederom kom spreken op de derde editie op 6 april (er zijn nog kaarten!).

In februari spreek ik op YoastCon, een Engelstalige conferentie van Yoast in Nijmegen. Hier spreek ik over bloggen en SEO. Of ik er zin in heb? Reken maar! Ik wilde al langer spreken op dergelijke conferenties. Na de successen in 2018, ga ik er in 2019 volledig voor. En de zenuwen zijn ook een stuk minder 😉

Het jaar waarin ik weer op blogvakantie ga

In september afgelopen jaar ging ik voor het eerst in mijn eentje op vakantie. Ik sloot mijzelf drie dagen op en schreef maar liefst 25.000 woorden in deze dagen. Ik kreeg onwijs veel reacties op deze stap, vooral van medemama’s die me snapten en het dolgraag ook eens wilden doen.

Mij is het zo goed bevallen dat ik overmorgen opnieuw vertrek op blogvakantie. Deze keer samen met vriendin Samantha, die haar eigen reisblog is begonnen. Ik heb er onwijs veel zin in om weer enorm veel te schrijven en gemotiveerd (en opgeladen) terug te komen. En hopelijk deze keer zonder al te veel pijn aan mijn polsen 😉

Het jaar waarin ik consequenter en productiever wil worden

Mijn grootste probleem is mijn perfectionisme en het feit dat ik moeilijk rust kan pakken. Languit op de bank liggen met een boek vind ik moeilijk. Een wandeling maken nog moeilijker, maar dat kan ook komen omdat ik lopen gewoon niets aan vind… Ik vind het moeilijk om te beginnen aan iets, omdat het nooit het juiste moment voelt. En als ik eenmaal ben begonnen, vind ik het vaak moeilijk om iets af te maken, want als het af is, is het af. En dan kan je er niet meer aan sleutelen. 2019 wordt mijn jaar op dit gebied: ik wil productiever zijn en niet meer uren naar een leeg scherm kijken. Ik wil mijn telefoon minder gebruiken voor afleiding zoals WhatsApp. Ik hoef namelijk niet altijd online te zijn. Daarnaast wil ik me meer verdiepen in productiever zijn (en blijven). Hoewel ik allang een prachtige agenda heb voor 2019, heb ik al weer bijna drie nieuwe gekocht in de tussentijd, omdat ik na twee weken beweer dat het systeem niet werkt. Het systeem werkt wel, ik ben niet consequent genoeg 😉

Het jaar waarin ik geniet

Bovenal moet 2019 het jaar worden waarin ik meer geniet van al het moois wat ik om me heen heb. Het jaar waarin ik grenzen duidelijker aangeef, voor mezelf zorg, nog meer liefde geef en hopelijk met nog meer zelfspot jullie weet te vermaken!

Ik wens jullie een prachtig 2019 en hoor uiteraard graag wat jullie goede voornemens zijn! 

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *