fbpx    
Stressvrij op vakantie met jonge kinderen

Je kind eigen koffer laten inpakken: makkelijker wordt het niet, leuker wel met deze kindertrolley met naam!

13 augustus 2018

Vorige week kwam de postbode een leuke verrassing brengen voor De Kleinste. We zijn afgelopen vrijdag vertrokken op vakantie (don’t worry, er zijn mensen die op ons huis passen, inbreken heeft geen zin) en we probeerden onze peuter hier tot nu toe zoveel mogelijk buiten te houden. Zo ging hij de dag voor vertrek uit logeren zodat wij in alle rust stress de boel konden inpakken, zonder dat ons kind er te veel van zou mee krijgen. Op vakantie met stress is voor niemand leuk. Maar we wilden hem natuurlijk wél op een leuke manier bij de vakantie betrekken. Die verrassing waar ik het over had? Een heuse gepersonaliseerde kindertrolley met naam!

‘Kijk eens wat de postbode bracht’

Nou ja, postbode… laten we eerlijk zijn! Bulbby benaderde me voor een samenwerking: of ik niet één van hun producten wilden reviewen speciaal voor De Kleinste. Omdat onze vakantie in aantocht was en De Kleinste nu in zijn ‘mama, ik wil meehelpen, het liefst met alles, kom ik trek het wel uit je handen’ fase is, koos ik voor een bedrukte kindertrolley. Kon de peuter mooi zijn ding doen met zijn eigen koffer, in plaats van met mijn spullen sjouwen. Kan hij die reistrolley mooi slopen, in plaats van de mijne.

Vlak nadat de koffer was binnengekomen, kwamen opa en oma even op bezoek. De kindertrolley moest direct geshowd worden aan opa en oma, moest de hele tuin rondgereden, gesleept, getrokken en gegooid worden en oh wee als iemand zei: ‘goh, zullen we de trolley opruimen? Straks gaat hij stuk.’ Hell no dat mijn peuter zijn gepersonaliseerde trolley nog af wilde geven. Hij dacht: ze vroegen of we dit wilden testen, dan zal ik de boel testen. Hij levert geen half werk. Behalve bij het inpakken.

Inpakken

De dag dat we zijn spulletjes zouden inpakken, vertelden we hem ’s ochtends dat we na zijn middagdutje samen zijn koffer zouden gaan inpakken. Hij zette zelf de reistrolley alvast pontificaal in de woonkamer neer voordat hij naar bed ging. Alsof hij bang was dat ik zou vergeten dat die koffer mee moest op vakantie. Na zijn dutje was één van zijn eerste woorden dan ook ‘Kof!’. Ik sleepte de koffer (en camera) mee naar boven en het inpakken kon beginnen. De Kleinste vond het enorm leuk om spullen in zijn koffer te stoppen, wees steeds naar de trolley, deed hem dicht, weer open en weer dicht en besloot toen dat de hele inboedel mee moest.

reistrolley met naam - de wekker hoeft niet mee

‘Nee lieverd, de wekker hoeft niet mee.’

Olaf (Obaf volgens de Kleinste) moest wel in de koffer. Want Olaf houdt van zomer.

Olaf (Obaf volgens de Kleinste) moest wel in de kindertrolley. Want Olaf houdt van zomer.

Na drie broeken en Olaf vond De Kleinste het goed geweest. ‘Dicht’ riep hij triomfantelijk en keek me trots aan. ‘Nee, we zijn nog niet klaar,’ en ik deed de laden open. ‘Dicht’ vond hij ook van de laden en ook die gingen dicht, met mijn vingers er bijna tussen. Uiteindelijk pakte ik alsnog de trolley alleen in, verzamelde De Kleinste zijn (niet-werkende) wekker, zijn piratenschip, boeken en alles wat hij kon dragen met zijn kleine vingers. Ik denk dat hij dacht dat we gaan verhuizen in plaats van op vakantie gaan.

Reistrolley met naam - zelf tas inpakken

‘Dicht! Klaar!’

Kindertrolley met naam

Bulbby heeft verschillende tassen die gepersonaliseerd kunnen worden. Of je nu al op vakantie bent geweest en je al klaar maakt voor het nieuwe schooljaar, of nog op vakantie gaat en op zoek bent naar een leuke koffer voor je kleintje: ze hebben het. Het ontwerpen van de kindertrolley is enorm eenvoudig. Er zijn meerdere ontwerpen waar je uit kan kiezen en ook de kleuren kun je aanpassen, in sommige gevallen kun je zelfs kiezen uit meerdere kleurencombinaties. Je kan altijd de naam (of iets anders leuks) toevoegen aan de ontwerpen. En bij enkele ontwerpen kun je nog een tweede regel toevoegen! Zo kozen wij voor de tekst ‘mee op avontuur’, omdat De Kleinste op dit moment de betekenis van het woordje ‘mee’ snapt en het woord te pas en te onpas gebruikt. Zo werd het nog een stuk persoonlijker en betekenisvoller voor ons.

Tijdens het ontwerpen zie je direct hoe de kindertrolley met naam eruit komt te zien. Drie dagen later kwam de trolley binnen en het eindoordeel is zeer positief.

De trolley is niet zwaar: de peuter speelde ermee met veel plezier. Zelfs vol trok hij de koffer met gemak mee door de twee wieltjes en het hengsel. Mocht je het prima vinden dat je kind op pad gaat met zijn of haar reistrolley, maar niet wil dat alle schone kleren overal terechtkomen: de twee ritsen hebben een oogje om een slotje door te haken. De trolley is flexibel, maar ook onwijs stevig. Na bijna een week intensief spelen, sjorren en gooien, is slechts de uitschuifbare trekstang lichtjes beschadigd.  Deze schade is echter alleen cosmetisch en is totaal te verwachten door de manier waarop een peuter omgaat met zijn of haar spullen.

Oh ja, mocht je de ontwerpen niet leuk vinden die Bulbby voorstelt: je mag ook altijd je eigen ontwerp toesturen. Nu overweeg ik dus heftig om een laptoptas met mijn eigen blognaam te ontwerpen. Oh jee, oh jee.

De kindertrolley met naam is te koop voor €44,95 exclusief verzendkosten. Dit is inclusief het bedrukken van de koffer.

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *