fbpx    

Laten we thuisblijven eBook

Nu is de tijd dat we de grote voorjaarsschoonmaak kunnen doen, volledig Marie Kondo kunnen gaan op de speelgoedkist van de kleuter en het is ook de tijd om de Maorische ceremoniële dans haka te leren. Of het is gewoon tijd om te pauzeren, jezelf en je gezin bij elkaar te rapen en een hele nieuwe structuur en manier van leven te realiseren zonder dat je elkaar in de haren vliegt.

Een heerlijk cheesy feel good zelfhulpboek voor alle ouders in Nederland en België die ’s ochtends vroeg hopen dat het alweer bedtijd is voor hun kroost, omdat met het hele gezin thuis zitten, toch meer geduld en begrip vraagt dan we lijken te hebben. Caroline leert je hoe je uitkijkt naar de dag en je het bijna jammer vindt dat het kinderbedtijd is.

Inkijkexemplaar

Het ebook bestaat uit 62 pagina’s en staat bomvol informatie zoals makkelijke recepten, rustmomentjes, tips om planningen te maken en hoe je driftbuien de baas bent en nog veel meer!

Mijn peuter had tot voor kort driftbuien tot in de puntjes verfijnd. Toen 16 maart. De scholen gingen dicht, iedereen werkte al thuis en ook de opvang sloot. De mailtjes van het gastouderbureau en het kinderdagverblijf kwamen die avond binnen en ook het besef bij ons kwam binnen. Werken. Thuis. Met een peuter.

Ik had, door alle angsten heen, een helder moment. Dit kán werken. Dit móet werken. Ouders kunnen namelijk zorgen voor rust, stabiliteit en ritme.

In dit ebook vind je ontzettend veel informatie. Gebruik wat je wil gebruiken, negeer wat je onzin vindt. Leer vooral de rust te vinden in je gezin en het plezier. Hoe rot deze hele situatie ook is, thuiszijn met het hele gezin is voor ons gezin het beste wat we konden krijgen nu. Er is rust. Er is aandacht. Er is plezier.

Naast theorie, krijg je ook veel inspiratie. En niet geheel onbelangrijk, ik heb met een aantal toffe bedrijven en ondernemers korting geregeld op hun producten, zodat je het meeste kan maken van deze tijd!

Wat anderen zeggen

Dit ebook is super grappig en echt heel nuttig. Als moeder van een peuter vind ik deze periode zonder opvang behoorlijk heftig. Dit ebook zorgt niet alleen voor een lach op mijn gezicht, maar ook voor goede ideeën om mijn kind bezig te houden. De pictogrammen zijn een fantastische toevoeging!

Yvette

Kortingscodes speciaal voor jou

Je krijgt niet alleen een hele berg aan informatie hoe je thuis alles beter kan organiseren, je krijgt ook ontzettend veel korting op de toffe producten van Happy Hero, Spill My Tea, Amy van der Ham en Delorx! Daarnaast krijg je pictogrammen om je eigen planbord te maken, ter waarde van 40 euro cadeau. Je hebt de kosten van het ebook er dus al uit op het moment dat je hem aanschaft.

Belangrijke informatie

Na betaling ontvang je direct toegang tot het eBook door middel van een downloadlink. Omdat het hier om een digitaal product gaat, heb ik je adres niet nodig. Dit betekent tegelijkertijd dat bij het aanschaffen van het product, je het product niet kan retourneren.