Sinterklaashop – win een #supermama handdoek cape of is het nou toch een handdoek?

supermama handdoek

Vandaag hebben we voor jullie een onwijs toffe Sinterklaashop georganiseerd! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en België rijk zijn, is er een Bloghop georganiseerd. En om deze nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen, dus ook ik heb een leuke giveaway voor jullie!

Misschien ben je een vaste bezoeker van mijn blog (waarvoor dank!), maar wellicht ben je helemaal nieuw. Welkom! Ik ben Caroline en in januari van dit jaar opende ik Kaktussen.nl, een blog over mijn ervaringen rondom zwangerschap, bevallingen en het moeder zijn. Het doel is simpel: open zijn over de keiharde realiteit van dit alles, maar met een knipoog. Zo is het echt niet eenvoudig om iets te DIY’en met je babyzoon en ben ook ik blijkbaar lid van de moedermaffia. Volg me op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Charlotte Aukjeswereld naar mijn blog gehopt. Of wellicht ben je gestart op mijn blog, dat kan natuurlijk ook!

Winnen

supermama handdoek

Zoals jullie ondertussen van mij gewend zijn (en als je nieuw bent, vertel ik het je nu), vind ik dat mama’s het dubbel en dwars verdienen om iets voor zichzelf te krijgen. Daarom mag ik een fantastisch superzacht paars badlaken van Wish Borduren weggeven! Op dit badlaken prijkt de toepasselijke tekst: ‘Dit is geen handdoek, dit is een cape’, voor alle #supermama’s onder ons!

supermama handdoek

Om kans te maken op deze fantastische superheldencapehanddoek, laat je hieronder (met geldig e-mailadres) of op Facebook een berichtje achter. Om extra kans te maken, like je de Facebookpagina van Kaktussen en van Wish Borduren! De winactie duurt tot en met 26 november, waarna de winnaar zo snel mogelijk een berichtje krijgt!

En doorhoppen naar…

Ik verwijs je nu door naar de blog MetMirjam en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Sinterklaashop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Sinterklaashop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

 

Gesloten!

De winactie is gesloten en is gewonnen door

 

Piti Rosbag

Piti, gefeliciteerd!

Teleurgesteld dat je niet hebt gewonnen? Je kan de handdoek natuurlijk gewoon kopen bij Wish Borduren!

Facebooktwitterpinterest

33 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*