fbpx    
white wooden crib with white and blue polka dot wall

Muren van de kinderkamer behangen? Het meest trendy behang van nu

24 juli 2020


Ben je van plan de muren van de kinderkamer te gaan behangen? Je kunt natuurlijk de muren verven, maar er is niets leuker dan behang in een motief dat jouw kind zelf mag uitzoeken. Het behang van Decorette biedt ieder kind zijn of haar droombehang. Wat dacht je van een stoer junglebehang voor jouw zoontje? of een prachtig behang vol met sprankelende glitters voor jouw dochtertje? Decorette heeft het meest vrolijke en fleurige behang voor de kinderkamer. Ze bieden diverse merken aan, waaronder Eijffinger, PIP en RICE.

Behang voor een meisjeskamer


Jouw dochtertje is misschien wel dol op sprookjes. Decorette heeft vele bloemachtige dessins, maar ook behang met kastelen, prinsessen en andere sprookjesfiguren. Zo creëerje een magische meisjeskamer. Veel meisjes kiezen voor roze behang of behang met glitters. Ook als jouw kleine meid wat stoerder is, zal zij gemakkelijk haar droombehang uitzoeken bij Decorette. Zo hebben zij strakke grafische motieven, maar ook tal van andere soorten behang voor jouw stoerdere meid.

Een stoere jongenskamer

Stoere kinderen houden van actie en avontuur. Een junglebehang of behang met stoere piraten zorgt ervoor dat jouw zoontje helemaal kan opgaan in zijn fantasie. Of je nu zoekt naar een mysterieuze camouflageprint of een behang met grote wilde dieren, bij Decorette
vind je snel wat je zoekt. Ook hebben ze diverse neutrale soorten behang, voor zowel jongens als meisjes. Ideaal wanneer jouw kind het liefst een rustig behang wenst of last heeft van prikkelgevoeligheid.

Ook voor de allerkleinsten

Is er een kleintje op komst? Gefeliciteerd! Dan ben je vast al druk met het decoreren van de babykamer. Ook voor de allerkleinsten zag ik prachtig behang bij Decorette. De vrolijke motieven geven een speels beeld en prikkelen de fantasie van jouw kleintje straks volop. Kies voor een behang dat nog een aantal jaren mee kan gaan, zodat jouw kleintje hier straks ook tijdens zijn of haar kindertijd nog plezier aan heeft. Je maakt hiermee een duurzame keuze.

Kwaliteitscheck


Decorette staat bekend om haar topkwaliteit behang. Als ik het zo aanvoel, voelt het behang anders aan dan de meeste soorten behang die ik ben tegengekomen. Beter zelfs. Ze maken gebruik van materialen die duurzaam en sterk zijn, dus je zal niet snel last hebben van scheuren. En scheuren, dat wil je absoluut niet. Het behang is ook gemakkelijk aan te brengen op de muur, dus dat is ook zeker een pluspuntje. Je hoeft er geen professional voor in te zetten, wat je alleen maar klauwen met geld kost. Ook de prijzen van het behang vallen mee en zijn zelfs scherper dan je bij een andere specialist ziet.

Zoek jouw ideale behang uit!


Kijk gerust eens rond op de website van Decorette en zoek samen met jouw kindje zijn of haar ideale behang uit. Je kindje zal nog meer van het behang genieten, wanneer hij of zij deze zelf heeft uitgezocht. En je hebt een leuke activiteit die je samen doet! Zo wordt het behangen en inrichten van de kinderkamer pas echt een feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *