fbpx    

Na deze vreemde, maar hilarische stockfoto’s kijk je nooit meer hetzelfde naar een ananas

Nee, geen post over het moederschap. Na drie driftbuien gisteren was ik er even klaar mee. Wel een bericht over ananassen. Waarom? De meeste mensen in mijn omgeving kennen mij als een fervent voorstander van ananas op pizza. En ananas op een tosti. En door woksaus. En ook gewoon zo. Want ananas is gewoon heel erg lekker. Als blogger kom ik heel veel stock photos tegen. Stock photos zijn foto’s die gratis of betaald beschikbaar worden gesteld door fotografen in een beeldbank. En als je je nu afvraagt, waarom maak je nu zo’n raar sprongetje? Van ananassen naar stock photos? Nou, er zijn dus heel veel stock photos over ananassen. En als je dacht dat ík hield van ananassen, dan denk je bij deze mensen vast: what were they thinking?!

The Pineapple King – deze zomer in uw oceaan

It’s the ciiiiiiiiircle of liiiiiiiiiiiife. Foto van Pineapple Supply Co.

Naaaaaaaaaaaaaants ingonyaaaaaamaaaaaaaa bagithiiiii Babaaaaaa  (dit heb ik moeten Googlen) – ik krijg zulke Lion King gevoelens van deze foto. Misschien is het wat, The Pineapple King. Met liedjes als ‘Wacht maar af tot ik op je pizza lig’.

Bedachtzame ananas

To be, or not to be. Foto van Pineapple Supply Co.

De zin van het leven. Waarop ben ik op deze aard? Al wat ik nodig heb, is een filter en dan kan ik op Instagram onder #ponderinglife.

Dit is zo raar, hier kan ik geen titel bij bedenken

Cavia for scale? Wat? Foto van Pineapple Supply Co.

Ik vraag me vooral af hoe mensen op dit soort ideeën komen en vooral of het in projecten is gebruikt. Want verkoop je nu cavia’s, ananassen of doe je marketing voor een vegan restaurant?

Profielfoto

Is dit mijn goede kant, of niet? Want ik heb dus ergens een puist. Anyway, wat vind je van mijn nieuwe profielfoto? #klaarvoordezomer! Foto van Alicia Youngken.

Dit kan zomaar als achtergrond op een ananaskookboek.

Punananas

Oh, ik vind mezelf briljant. Van punani en ananas, snap je hem? Er hangt een quote aan het quotebord op mijn werk waarin ik het heb over onderstaande foto: ‘Ik snap dit niet. Laat ik een ananas voor m’n punani houden’. Ik snap het nog steeds niet, maar het blijft een leuke foto.

‘Geen ondergoed aan onder de robe, want ik moet geen afleiding. Je punani leidt af.’
‘Oh, er ligt hier een ananas, moet ik – ‘
‘Jep, perfect!’ – Foto van Marvin Meyer.

Die vrouw heeft wel mooie borsten overigens. En een mooie ananas.

Ananas zonder Ana is gewoon niet om te nassen

Sinds Ana solo is gegaan, voel ik wel een soort afstand. Foto van Pineapple Supply Co.

Fanmail kan naar caroline@kaktussen.nl. Ananassen mogen per post opgestuurd worden.

Pool party in ‘me’ uppie

Ja, dit is dus zo raar dat ik hier geen caption bij kan verzinnen. #thegoodlife #instagood #zomersgevoel. Foto van Pineapple Supply Co.

Eèèèèn kilometers spoor schieten onder mij doooor

10 minuten op de trein gewacht, want die had wat vertraging, mijn god daar baal ik van. Foto van Pineapple Supply Co.

Plaats delict

Alsjeblieft, doe me geen pijn. Alsjeblieft! Foto van Pineapple Supply Co.

Wist je dat het meervoud van plaats delict plaatsen delict is?

Ananasparty!

En als je dacht dat ananassen vooral een overwegend triestig leven hebben, wacht dan tot je deze feestende ananassen ziet! Deze foto’s zijn van Pineapple Supply Co. Het bewijs dat als je iets maar hard genoeg wil, je gewoon alles kan worden.

Ik ben Cool. Party Cool. Pineapple Party Cool. En dit is mijn posse. Te veel posse.

Jaloerse ananassen

Sneaky om het hoekje kijken. Foto van Pineapple Supply Co.

Ziehier, drie ananassen met een kleurspoeling. Ik noem ze Ed, Edd en Eddy. Ik weet niet waar ze op wachten. Misschien op het feestje van de ananas hierboven. Don’t do drugs, kids. Serieus.

Over de auteur

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.

Lees meer van en over Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *