fbpx    

Over Caroline en Kaktussen.nl

Kaktussen werd begin 2017 opgericht nadat Caroline merkte dat we niet openlijk durven te zijn over hoe zwaar $#!% het leven als moeder soms is. We worden bekritiseerd door onze (schoon)ouders en vaak heeft zelfs de caissière van de buurtsuper een mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Toch willen we allemaal maar drie dingen: acceptatie, weten dat je niet de enige bent die dit meemaakt en met een beetje geluk willen we dat het moederschap een stukje makkelijker wordt.

Kaktussen is een blog voor moeders

Nadat Caroline wekenlang dezelfde ‘er zit kak tussen ha-ha-ha’ grap moest aanhoren van haar man, besloot ze kaktussen.nl te registreren. Ooit ontstaan als een ‘soort van mamablog maar toch niet helemaal in welke niche valt dit nou’-blog, is Kaktussen.nl ondertussen uitgegroeid tot een lifestyle blog waarin het moederschap centraal staat.

Caroline wordt versterkt door een team met fantastische mensen die het leven op hun eigen manier hilarisch ingewikkeld vinden en dit graag delen met de buitenwereld. Zo wil Samantha absoluut geen kinderen, maar vinden haar oma en schoonmoeder van wel.

Een website vol humor

Met humor en een flinke dosis zelfspot lees je alles over (zelf)acceptatie en het makkelijker maken van je leven op alle denkbare fronten.

Kaktussen.nl is geen typische mamablog – wat dat dan ook moge betekenen. Natuurlijk vind je hier ook tips hoe je om moet gaan met luieruitslag, of wat je moet doen als je peuter je ineens slaat. Maar je zult ook lezen hoe Caroline de afgelopen jaren al duizenden poepluiers heb weten af te schuiven op nietsvermoedende familieleden.

Contact en Samenwerken

Wil je samenwerken met Kaktussen? Dat kan! Stuur een mailtje naar caroline@kaktussen.nl en ik kom snel bij je terug.

Als je gewoon een mailtje wil sturen om iets te vragen of om hoi te zeggen, mag dat natuurlijk ook!