Over Kaktussen

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Caroline. Ik ben eind twintig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 zijn we ouders geworden van het meest prachtige kereltje die op deze aarde als een soort zeester ligt te wapperen voor aandacht: Kobe.

In het dagelijks leven ben ik software-ontwikkelaar, schrijver en regisseur. Ik geef wekelijks theaterles aan een groep pubers die de lessen vooral zien als een mogelijkheid om heel dramatisch te doen over hun eigen leven. Daarnaast zorgen ze ervoor dat ik hoop dat Kobe nooit gaat puberen.

Over de website

Op deze website verzamel ik mijn ervaringen en geef ik mijn ongezouten (en soms ongefundeerde) meningen over zwanger zijn, bevallen en het moederschap, met als doel openlijkheid te verschaffen in de keiharde realiteit van dit alles.

Kaktussen is ontstaan nadat ik merkte dat we niet meer openlijk durven te zijn over hoe zwaar $#!% het leven als moeder soms is. We worden bekritiseerd door onze (schoon)ouders en vaak heeft zelfs de caissière van de buurtsuper een mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Toch willen we allemaal maar twee dingen: acceptatie en weten dat je niet de enige bent die dit meemaakt.

Op deze website vind je echte gebeurtenissen, maar de betrokkenen in sommige posts zijn aangepast, zodat niemand in mijn omgeving hen herkent.

Social media

Natuurlijk is Kaktussen te vinden op social media. Volg me op:
Facebook
Instagram

Contact

Wil je contact opnemen? Leuk! Gebruik onderstaand formulier. Ik reageer zo snel mogelijk!