fbpx    

Over Kaktussen

Kaktussen werd begin 2017 opgericht nadat Caroline merkte dat we niet openlijk durven te zijn over hoe zwaar $#!% het leven als moeder soms is. We worden bekritiseerd door onze (schoon)ouders en vaak heeft zelfs de caissière van de buurtsuper een mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Toch willen we allemaal maar drie dingen: acceptatie, weten dat je niet de enige bent die dit meemaakt en met een beetje geluk willen we dat het moederschap een stukje makkelijker wordt.

Kaktussen is geen mamablog

Nadat Caroline wekenlang dezelfde ‘er zit kak tussen ha-ha-ha’ grap moest aanhoren van haar man, besloot ze kaktussen.nl te registreren. Ooit ontstaan als een ‘soort van maar toch niet helemaal in welke niche valt dit nou’-blog, is Kaktussen.nl ondertussen uitgegroeid tot een online magazine. Caroline doet het dus ondertussen niet meer alleen! Ze wordt versterkt door een team met fantastische mensen die het leven op hun eigen manier hilarisch ingewikkeld vinden en dit graag delen met de buitenwereld. Zo wil Samantha absoluut geen kinderen, maar vinden haar oma en schoonmoeder van wel. En Jop schrijft alleen maar omdat hij daarmee hoopt Caroline over te halen zelf een keer in de keuken te gaan staan, in plaats van altijd te vertrouwen op zijn kookkunsten.

Een website vol humor

Met humor en een flinke dosis zelfspot lees je alles over (zelf)acceptatie en het makkelijker maken van je leven op alle denkbare fronten.

Kaktussen.nl is geen typische mamablog – wat dat dan ook moge betekenen. Natuurlijk vind je hier ook tips hoe je om moet gaan met luieruitslag, of wat je moet doen als je peuter je ineens slaat. Maar je zult ook lezen hoe Caroline de afgelopen jaren al duizenden poepluiers heb weten af te schuiven op nietsvermoedende familielede.

Ons team

Caroline (uitgesproken als Keroolajn, op zijn Engels dus) is begin dertig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 werd ze moeder van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht.
Lees meer over Caroline »

Samantha (29), getrouwd met Peter en “mama” van Zoef de kat. Zoals het er nu naar uitziet ook het enige kind dat ze ooit zal hebben, want aan echte kinderen heeft ze stiekem een hekel (behalve aan het kind van Caroline, n.v.d.r. oftewel Caroline). Samantha houdt van reizen, en veel. Ze houdt er ook van om anderen te helpen. Ze combineert dit door te schrijven op haar blog tipsopreis.nl.
Lees meer over Samantha »

“Wij doen ook maar wat.”

Het mantra van iedere schrijver op Kaktussen.nl. Of ze nu moeder of vader zijn of trots zijn op het feit dat ze die ochtend voor 11 uur uit bed zijn gekomen en de planten water hebben gegeven.

Social media

Natuurlijk is Kaktussen te vinden op social media. Volg me op:
Facebook
Instagram
Pinterest

Contact

Wil je contact opnemen? Leuk! Mail me op caroline@kaktussen.nl. Ik reageer zo snel mogelijk!

Samenwerken

Wil je samenwerken met ons platform? Dat kan! Stuur Caroline een mailtje op caroline@kaktussen.nl met je voorstel!