Blog

Welkom op Kaktussen.nl

supermama handdoek
Moederschap

Sinterklaashop – win een #supermama handdoek cape of is het nou toch een handdoek?

Vandaag hebben we voor jullie een onwijs toffe Sinterklaashop georganiseerd! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en België rijk zijn, is er een Bloghop georganiseerd. En om deze nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen, dus ook ik heb een leuke giveaway voor jullie!

Misschien ben je een vaste bezoeker van mijn blog (waarvoor dank!), maar wellicht ben je helemaal nieuw. Welkom! Ik ben Caroline en in januari van dit jaar opende ik Kaktussen.nl, een blog over mijn ervaringen rondom zwangerschap, bevallingen en het moeder zijn. Het doel is simpel: open zijn over de keiharde realiteit van dit alles, maar met een knipoog. Zo is het echt niet eenvoudig om iets te DIY’en met je babyzoon en ben ook ik blijkbaar lid van de moedermaffia. Volg me op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Charlotte Aukjeswereld naar mijn blog gehopt. Of wellicht ben je gestart op mijn blog, dat kan natuurlijk ook!

Winnen

supermama handdoek

Zoals jullie ondertussen van mij gewend zijn (en als je nieuw bent, vertel ik het je nu), vind ik dat mama’s het dubbel en dwars verdienen om iets voor zichzelf te krijgen. Daarom mag ik een fantastisch superzacht paars badlaken van Wish Borduren weggeven! Op dit badlaken prijkt de toepasselijke tekst: ‘Dit is geen handdoek, dit is een cape’, voor alle #supermama’s onder ons!

supermama handdoek

Om kans te maken op deze fantastische superheldencapehanddoek, laat je hieronder (met geldig e-mailadres) of op Facebook een berichtje achter. Om extra kans te maken, like je de Facebookpagina van Kaktussen en van Wish Borduren! De winactie duurt tot en met 26 november, waarna de winnaar zo snel mogelijk een berichtje krijgt!

En doorhoppen naar…

Ik verwijs je nu door naar de blog MetMirjam en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Sinterklaashop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Sinterklaashop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

 

Gesloten!

De winactie is gesloten en is gewonnen door

 

Piti Rosbag

Piti, gefeliciteerd!

Teleurgesteld dat je niet hebt gewonnen? Je kan de handdoek natuurlijk gewoon kopen bij Wish Borduren!

Wellicht ook interessant


33 reacties

 1. Chantalhensens

  Ik die graag mee😃
  Facebook heb ik geliked☺

 2. Amanda

  Heyt, leuke winactie! Ik doe niet mee, maar hopte gewoon eventjes voorbij! Veel plezier en succes vandaag! Liefs!

 3. Marange Krouwek

  Whaaaaa zo cool dit. Ik doe graag mee! Fingers crossed

 4. Alwine

  Super blog meis

 5. Melissa Souidy

  Geweldig!!
  Ik hoor de kids als superjan met haar cape door t huis gaat 😊

 6. Louise willems

  Super leuke winactie, ik doe mee. 😘

 7. Wendy g

  Wat super leuk die blog hop! En deze cape nog leuker! Maak graag een kansje 🙂

 8. Rèwana Huntink

  Super gaaf, ik doe mee hoor;)

 9. trotsema fati

  mooi!! ik doe graag mee

 10. Marian B

  Vandaag ben ik hier voor het eerst! Kom vast nog wel weer eens langs 😉 Tegen zo’n leuke superheldenhanddoek zeggen we natuurlijk geen nee, dus ik loot graag mee!

 11. Marian Zw

  Dit vind ik leuk! Als mama van vier kids en helemaal mijn kleur, ik loot graag mee

 12. Merel

  Wat superleuk! Ik hop zelf even door maar veel plezier met de sinterklaashop

 13. Amanda van den Berg

  Hahaha…wat leuk bedacht! Een supermama cape, nou die kan ik goed gebruiken hoor! Maar eigenlijk voel ik me elke dag een supermama, met of zonder cape hihi… Veel succes en bedankt Caroline! Groet, Amanda

 14. Krystle/Batboy

  Ik doe niet mee. Kwam gezellig voorbij…

 15. Annemieke

  Wat een leuke blog heb je! Ik kom via Charlotte hier voor t eerst, maar ga je zeker volgen!:) En je prijs vind ik echt super origineel, doe graag mee😄😄

 16. Jess Kniest

  Ik doe heel graag mee!

 17. Linda Meester

  Veel plezier met verloten

 18. Nadine

  Leuk zeg! Ik doe mee!

 19. Liesbeth

  Dit zou geweldig leuk zijn voor de mama van onze jongste kleizoon van 3 weekjes.

 20. Claudia Diependaal

  Echt geweldig ik doe dan ook erg graag mee!

 21. Majonne Twigt

  Gaaf. Paars is helemaal mijn kleur. Mijn dochters pikken sreeds meer van mijn spullen in , ja zelfs mijn handdoeken. Ik kan wel zo’n mooie handdoek gebruiken die echt van mij is.

 22. Anja

  Leuke actie, beide pagina’s geliked

 23. MamaMinke

  Leuk dat je ook mee doet met de hop. Veel plezier!

 24. Iris

  Haha, supertoffe handdoek, eeeh, cape! Ik doe graag mee

 25. Andy E

  Haha wat een geweldige handdoek, euhm cape bedoel ik. Ik doe graag mee!

 26. erika panjer

  deze is erg mooi
  ik doe zeker mee

 27. Mirjam Hellingman

  Deze supermama doet ook heel graag mee! Een lekker handdoek voor mezelf, dat zou te gek zijn!

 28. G. Hidding

  Daar wil ik wel mee vliegen!

 29. Gera

  Ik doe graag mee!

 30. Maaike

  Ik doe graag mee!

 31. Piti

  Oh wat erg, ik was er nog niet aan toegekomen om mee te doen met deze superleuke winactie! Ik vind ‘m heel gaaf en die kleur is zo mooi!!! Ik doe dus graag mee! 🙂

 32. Lodi

  Gaaf! Dit is echt een super handdoek! Ik die natuurlijk mee 🙂

 33. Sabine Tokarek

  In een huis vol superhelden past zo’n cape wel thuis!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *