Skittles milkshake recept (vegan friendly)

Skittles milkshake recept

Hoera! Het is lente! Als je net zo’n last hebt van de kou als ik, heb je waarschijnlijk de lentebloemen en kleuren al in huis gehaald en maak je al plannen om aan je ‘bikinibody’ te werken – om er uiteindelijk niets mee doen. Om dit patroon vast te houden en om de lente en warmere dagen te vieren, deel ik vandaag mijn favoriete milkshake met jullie: een Skittles milkshake. Een waarschuwing: hij is echt voor de zoetekauwen en Skittlesliefhebbers onder ons.

Benodigdheden

Skittles milkshake recept ingrediënten

Onderstaand recept is voor één persoon, omdat de huisarts, je schoonmoeder én het consultatiebureau begint te stuiteren als je dit aan je peuter voorschotelt.

  • 1 portie Skittles (43,5 gram);
  • 150ml sojamelk (of andere melk als dat je voorkeur heeft);
  • 3 bolletjes vanille-ijs (voor vegan, gebruik bijvoorbeeld Swedish Glace Vanille, te verkrijgen bij o.a. Jumbo en Albert Heijn.)
  • blender.

Bereiding

  1. Gooi alle ingrediënten in de blender.
  2. Zet de blender aan en wacht tot de blender geen ‘taktaktak’ geluid meer maakt van Skittles die vermalen worden.
  3. Giet in een glas, zoek een stil plekje op en genieten maar!

Reacties van het thuisfront

Omdat het recept voor één persoon is, mochten mijn gezinsleden beiden één slokje proeven. De rest bleef van mij. Jop omschreef het goedje als: ‘gatver, liquid Skittles, wat megazoet.’ De Kleinste was enthousiaster, die bleef me achterna rennen in de hoop nog een slok te mogen. Maar uit angst voor eerdergenoemde huisarts, schoonmoeder en consultatiebureau heb ik dat geweigerd.

Grapje. Stiekem wilde ik hem helemaal niet delen en riep ik: ‘Nee, is op!’ en gaf de peuter een flesje water. Ik ben een loeder.

Met dit recept heb jij binnen 5 minuten een heerlijke vegan Skittles milkshake!
Met dit recept heb jij binnen 5 minuten een heerlijke vegan Skittles milkshake!

Als jij hem hebt geprobeerd, hoor ik uiteraard je reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*