Skittles milkshake recept

Skittles milkshake recept

Als je net als ik altijd denkt aan je bikini body, maar er geen reet mee doet, heb ik echt een toprecept voor de warmere dagen! De Skittles milkshake is mijn favoriete milkshake en dit recept deel ik met jullie. Mocht je nu bij jezelf denken: een Skittles milkshake, hoe háál je het in je hoofd? Deze milkshake bestelde ik ooit in Dublin bij een milkshakebar. En sindsdien is hij mijn favoriet. De Skittles milkshake is voor de echte zoetekauwen en Skittlesliefhebbers onder ons. Houd je wel van zoet, maar niet van Skittles? Dan raad ik deze overheerlijke ijskoffie met vanille-ijs, oreo’s en slagroom aan.

Ingrediënten voor de lekkerste Skittles milkshake

Skittles milkshake recept ingrediënten

Onderstaand recept is voor één persoon, voor jou dus. Omdat de huisarts, je schoonmoeder én het consultatiebureau beginnen te stuiteren als je dit aan je peuter voorschotelt.

  • 1 portie Skittles (43,5 gram);
  • 150ml sojamelk (of andere melk als dat je voorkeur heeft);
  • 3 bolletjes vanille-ijs (voor vegan, gebruik bijvoorbeeld Swedish Glace Vanille, te verkrijgen bij o.a. Jumbo en Albert Heijn.)
  • blender.

Bereiding van de Skittles milkshake

  1. Gooi alle ingrediënten in de blender.
  2. Zet de blender aan en wacht tot de blender geen ‘taktaktak’ geluid meer maakt van Skittles die vermalen worden. Oftewel: tot alles mooi smooth is.
  3. Giet je Skittles milkshake in een glas, zoek een stil plekje op en genieten maar!

Reacties van het thuisfront

Omdat het recept voor één persoon is, mochten mijn gezinsleden ieder één slokje proeven. De rest bleef van mij. Jop omschreef het goedje als: ‘gatver, liquid Skittles, wat megazoet.’ De Kleinste was enthousiaster, die bleef me achterna rennen in de hoop nog een slok te mogen van de Skittles milkshake. Maar uit angst voor eerdergenoemde huisarts, schoonmoeder en consultatiebureau heb ik dat geweigerd.

Grapje. Stiekem wilde ik hem helemaal niet delen en riep ik: ‘Nee, is op!’ en gaf de peuter een flesje water. Ik ben een loeder.

Met dit recept heb jij binnen 5 minuten een heerlijke vegan Skittles milkshake!

Met dit recept heb jij binnen 5 minuten een heerlijke vegan Skittles milkshake!

Als jij hem hebt geprobeerd, hoor ik uiteraard je reactie!

Back to Top